Zakaj beljenje zob 2019-10-14T11:59:54+00:00
Loading...
ZAKAJ BELJENJE ZOB?
ZAKAJ IZBRATI fläsh?
KATERI fläsh PROIZVOD IZBRATI?
POGOSTA VPRAŠANJA O BELJENJU

Zakaj beljenje zob?

Beljenje zob je primerno skoraj za vse

Verjetno ste si od nekdaj želeli lep in snežno bel nasmeh. Ljudje imamo različno barvo las, kože in tudi različno barvo zob. Različna barvila v hrani vplivajo na zabarvanje naših zob.

Morda niste zadovoljni z barvo zob, ki je izgubila sijaj? Ker se naravna belina zob začne z leti izgubljati, so vam zobje lahko potemneli zaradi starosti. Ne glede na razlog zabarvanja zob pri tem niste sami. Beljenje zob je postopek z zelo nizkim tveganjem, zato je primeren za številne odrasle ljudi, ne glede na spol ali leta.

Poskrbite, da bodo vaši zobje beli in sijoči.

Beljenje zob prinaša zadovoljstvo

Rezultati beljenja se razlikujejo glede na zdravstveno stanje vaših zob in metodo beljenja, ki jo izberete skupaj s svojim zobozdravnikom. Raziskave dokazujejo, da je velika večina zadovoljna z izidom beljenja svojih zob.

Beljenje zob vam bo omogočilo lep nasmeh, s katerim boste:

  • povečali svojo samozavest,

  • dosegli mlajši videz,

  • sproščeno pričakali pomemben dogodek, kot je poroka in

  • naredili odličen vtis na vse sogovornike.

Beljenje zob daje hitre rezultate

Z beljenjem zob lahko svoj nasmeh izboljšate izjemno hitro. To je lahko še posebej pomembno, če ste v pričakovanju kakšnega zelo pomembnega dogodka.

Strokovno nadzorovano beljenje zob pri zobozdravniku vam zagotavlja bel nasmeh že v dobri uri.

Že z enim obiskom zobozdravnika je lahko izgled vaših zob lepši. Nobena druga metoda za izboljšanje vašega nasmeha ni tako hitra in učinkovita.

Kljub temu pa za optimalne rezultate beljenja zob priporočamo strokovno obravnavo in kombinacijo različnih načinov beljenja zob.

Beljenje zob je varno

Beljenje zob posvetli zobe.

Beljenje zob je varen postopek, če ga opravite pod strokovnim nadzorom zobozdravnika in pri tem upoštevate njegova navodila. Različni sistemi za beljenje zob se uporabljajo že nekaj desetletij, zobe pa si je po vsem svetu pobelilo že na milijone ljudi.

Čeprav je na voljo veliko izdelkov v različnih trgovinah, je strokovno nadzorovano beljenje najvarnejše in nudi najboljše rezultate. Neželeni učinki so redki in blagi. V primerjavi z drugimi metodami za zagotavljanje lepega nasmeha, kot so zobne luske in krone, pri beljenju ni brušenja in uničevanja zob. Zaradi vzpostavitve reda na področju beljenja zob je EU v septembru 2011 sprejela direktivo, ki zagotavlja varnejšo uporabo sistemov za beljenje zob pod strokovnim nadzorom.

Beljenje zob je cenovno ugodno

Danes imate na razpolago več možnosti beljenja zob kot kadarkoli prej. Na trgu so namreč na voljo številni sistemi za beljenje zob.

Široka uporaba beljenja zob in večja konkurenca je različne sisteme beljenja naredila dostopnejše. Končni stroški beljenja zob se razlikujejo glede na izbor načina beljenja, ki ga izberete.

Beljenje zob je cenovno ugodno tudi v primerjavi z drugimi metodami za doseganje lepega nasmeha. Strošek namestitev keramičnih zobnih lusk je bistveno višji kot je strošek beljenja zob.

Beljenje zob je svetovni trend

Beljenje zob je zadnja leta postala najbolj priljubljena kozmetična zobozdravstvena storitev na svetu.

Številni filmski, športni in drugi zvezdniki ob začetku kariere najprej poskrbijo za lep videz svojih zob. Med posegi, ki izboljšajo nasmehe slavnih, je tudi beljenje zob.

Na spletu in pri nekaterih zobozdravnikih so predstavljene slike pacientov, ki so si že pobelili zobe. Oglejte si te slike in se vprašajte, ali vam je všeč končni rezultat. Ali obstaja opazna razlika pred beljenjem zob in po njem?

Beljenje zob je mnogim spremenilo življenje na bolje, zdaj ste na vrsti vi. Svetovali vam bomo kateri sistem beljenja zob je za vas najboljši.

Zakaj izbrati fläsh?

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve